10 000 души са в Бушидо тази вечер! Не вярвате ли?  Влезте на страницата на клуба, където са се събрали всички нощни птици на Пловдив за първото по рода си онлайн парти. Ограничителните мерки, въведени заради епидемията от коронавирус прекратиха рязко обичайните нощни турове, но кризата ражда възможности и собствениците на клуба не пропуснаха възможността да реализират една наистина щура идея. 

Стартът на партито бе в 21 часа, а този път на входа нямаше охрана. Нямаше ги и обичайните опашки- всеки влизаше без да чака.  До 23 часа близо 10 000 души се присъединиха към партито. “Вашите аплодисменти са за всички, които дават всичко от себе си скоро да се върнем към нормалния си начин на живот” , призоваха организаторите.

Гостите на клуба си разменяха поздрави и закачки , вдигаха наздравици в чата. “Салфетките свършиха, хвърляйте тоалетна хартия!”  Шегуваха зевзеците. “За първи път съм на дискотека и не харча пари” , хвалеше се баровец. Сред “посетителите” бяха забелязани и собственици на други нощни клубове.

“Ей, доживях Бушидо в ЛА”  избухна българка, и вееща в Града на ангелите. 

Живото излъчване достигна до общо над 600 хиляди души. 

Партито продължава! Наздраве!