Луната е в знак Риби до 10:19 часа на 12 януари. Изостря интуицията, носи романтичност и мечтателност, мистично настроение. За сериозни дела липсва ентусиазъм. Ако има възможност е добре да се посвети времето на активна почивка. Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Подходящо е за творческа дейност, за благотворителност. Благоприятно е за романтични срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм.

Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистите тялото. Уязвими са ходилата на краката.

Луната ще се движи на празен ход от 16:26 часа до 10:19 часа на 12 януари.

Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки, не подписвайте договори и въобще документи. Ако нещо трябва да се направи, го правете преди това време, пише Dunavmost.com.

Продължава 6 лунен ден от 10:32 часа на 10 януари до 11:00 часа на 11 януари.

Следва 7 лунен ден от 11:00 часа на 11 януари до 11:25 часа на 12 януари.

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази, носещи негативен заряд, могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

 Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес, но може да се използва в случая само времето от 11:00 часа до 16:26 часа. Има възможност да се реализират планове и идеи. Партньорите са склонни да проявяват повече доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Сексът по възможност да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е, докато се любите да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. На всяка цена избягвайте да се стига до конфликт и да изричате гневни думи.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Днес е 27 слънчев ден - Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате навън, да се разхождате пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.