Учителка скандализира майки, след като се снима в скута на абитуриент с оскъдна рокля в много предизвикателна поза. Преподавателката по английски език от бургаския механотехникум си навлече гнева на десетки родители във Фейсбук. Снимките са направени по време на абитуриентския бал и скорострелно обиколиха социалните мрежи. Скандализираните майки твърдят, че даскалицата се казва Милена Сталева. "Не й прилича на годините, нито на положението, да се снима по този начин", коментират те.

В последно време се появиха публикации за непристойно поведение на учители и учителки по баловете на учениците. Само ден по-рано друга учителка скандализира тотално с изцепката си, като направи стриптийз в Харманли, пише Novini.bg

Начална учителка от Симеоновград шокира на връх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград. Случката се разигра в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „Св.Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и помага младеж, който дори прави стриптийз.

Клипът с мръсните танци бе публикуван на профила на зрелостник от Харманли и след разговор с директора на училището- изтрит. Учителката от видеото, която във Фейсбук коментират като “палавата даскалица” е Дарина Димова. Тя е възпитател в начален курс в училището в Симеоновград.

Междувременно стана ясно, че учителката е подала оставка.