Странни неща стават по пътищата. Видеорегистратор на жител на Севастопол е заснел тази абсурдна ситуация на път в Крим. Шофьор на волво се разгневи на колоездач, кротко пресичащ пешеходна пътека, след като го връхлетя и удари. Впрочем колоездачът пресичаше зебрата, тикайки колелото си, т.е. съвсем законно с предимство. Но гневният водач на кросоувъра реши да се бие с него и слезе от колата. 

И оттук нататък започва веселбата! Защото вместо колоездача шофьорът на волвото налетя на... мотоциклетист, който точно в този момент се оказа зад него.

Видеоклипът бързо стана вирусен и събра повече от 100 000 показвания в YouTube. В коментарите потребителите отбелязват, че шофьорът на волвото "очевидно не е участвал в еволюционната лотария за разпределението на мозъка". "Не пропускайте велосипедист на зебра, объркайте го после с мотоциклетист и се бийте с него! Не мозъци, а глава на зеле!", пише друг потребител. 

За съжаление, не е известно как е приключила тази история и дали мотоциклетистът е могъл да обясни на водача разликата между мотоциклет и велосипед...

Превод и редакция: TrafficNews.bg