В Калифорния приемна майка е морила с глад три деца, докато 16-годишната Натали не починала от спиране на сърцето в резултат на недохранване. Никол Фин заключила загиналото момиче заедно с брат ѝ, 15-годишния Джейден, и сестра ѝ, 14-годишната Микела, в мръсна спалня и отказвала да им дава храна, въпреки постоянните молби на децата, пише в. "Мирър".

На снимки, представени в съда, се виждат следи от насилие по тялото на едно от децата, което като по чудо е успяло да оцелее. Изтощеното дете е имало кървави рани по краката и ръцете. На друга снимка се вижда прозорец, на който децата с надежда за спасение били написали: "Не можем да отворим прозореца, майка ни го закова с пирони".


Натали била толкова слаба, че не могла дори да стои седнала. Тя тежала само 37 килограма. 43-годишната Никол, която спасявала бездомни животни, но се гаврила с децата, е осъдена на три пожизнени срока без право на предсрочно освобождаване.



Джейдън разказал, че няколко дни преди смъртта на сестра му, когато тя вече не могла да седи седнала, приемната им майка им ѝ се изсмяла: "Щом няма да ставаш, аз няма да те храня". След смъртта на Натали, Никол чакала още 15 минути, преди да повика лекари, пише Блиц. Когато полицията и лекарите пристигнали в дома, те намерили тялото на момичето на пода в банята, покрито цялото с язви. Тя била облечена в мръсен памперс за възрастни.



По думите на Джейдън, те са пили вода от тоалетната чиния, за да утолят жаждата си. Из целия дом, обитаван от десетки котки, лежали човешки и животински екскременти. Подът в спалнята, където не е имало мебели, е бил покрит с урина. Бившият мъж на Никол също ще бъде изправен пред съда.