Поредна агресия се е разиграла между непълнолетни момичета в Пловдив, но този път причината  е доста необичайна. Момичетата налагат по брутален начин друга връстница заради пловдивските футболни отбори.  До TrafficNews постъпи сигнал, в който бе прикачен видеоклип на бруталното насилие.  Двете непълнолетни, които фигурират в кадрите и тормозят момичето, имат и  „оператор”, който е заснел всичко, с което по-късно ся се похвалили с пост в инстаграм профил. Това вероятно е направено с цел, за да се похвалят с постъпката си.

На кадрите, придружени с техно музика, се вижда, че действието се разиграва в парк, а едно от момичетата налага другото, дърпа го за косата рита го и го размята. Очевидно от написаното на поста- „Ботев ли хаха” , става ясно, че  насилничката е от Локомотив и чрез тази постъпка иска да покаже омразата си към клуба, на който симпатизира пострадалата. 

В сигнала се заявява, че момичетата са родени 2010 година и не е ясно къде точно се случва насилието в Пловдив. По думите на нашия читател, видеото се разпространява в чест на отбора, на който симпатизира побойничката. Според нашия читател, ситуацията изглежда доста странна, защото не е присъщо такова поведение от страна на момичета.

Насилието в Пловдив заради футболните ни отбори стана новата тенденция. Те се бият като животни, но вече и момичета да го правят, на по 12,13 години е недопустимо”, се пише в сигнала.

Медията ни апелира институциите да вземат отношение по бруталния казус, за да бъдят преустановени такъв тип действия от страна на непълнолетни.