Шофьор заряза буса си на тротоар в Центъра на Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews с думите: „Това е поредното безумие в район „Централен”.

Локацията е ул."Света Петка" срещу "Епископската базилика на Филипопол", а от кадрите се вижда как превозното средство е заело почти целия тротоар. Шофьорът умело е успял да се „напъха” между дървото и сградата, за да паркира „удобно” и да не се налага да търси място другаде.

Не само че е в нарушение, но и възпрепятства преминаването на пешеходци: "Хората трябва да прелитаме,за да може някои да паркират където си пожелаят!".

До медията ни редовно пристигат сигнали, свързани с неправилно паркиране в Пловдив. В града паркоместата са недостатъчни, но това не означава, че всеки може да зарязва автомобила си, където намери за най-бързо.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на фейсбук страницата на TrafficNews или на имейл: redaktor@trafficnews.bg.