Гледката на висящи суджуци и тлъсти кървавици по балконите е нещо обичайно за това време на годината. Кой не ги е виждал и не се е облизвал, тайно завиждайки на собствениците им, които по празниците ще си хапнат нещо истинско и домашно. Обикновено обаче "подковите" си висят на пръти. А това, което забеляза наш бдителен (и много гладен) читател, признаваме си, ни втрещи - в случая суджуците пак висят, пак на балкона, но вместо на прът... на климатика!

Изобщо не се шегуваме! Очевидно е, че "майсторът" на подковите е приел доста буквално едно от основните изисквания за този род мезета - а именно да се сушат на проветриво място, ако може на течение. Вероятно външното тяло с вентилатора на климатика човекът е схванал точно по този начин и е нанизал суджуците точно пред него.

Така че на всички завистници и крититкари ще кажем: Какво като това не е най-чистото място на света? Да не говорим, че отделните луканки (пак според отколешните изисквания) изобщо не трябва да се допират една в друга, а въздухът е желателно да циркулира свободно. Важното е да духа!

TrafficNews.bg