Пълна окупация! Именно така изглежда ежедневно улица „Хъшовска” в Пловдив !Малката улица буквално е превзета от шофьори, паркирали автомобилите си където им падне. Няма тротоари, няма улица, няма гаражи – всичко е паркомясто. Улицата се намира зад Водна палата и не е в списъка със Синя зона в града. Именно това кара шофьорите, които работят в района да търсят спасение там… до един момент, в който живеещите в района дори не могат да извадят автомобилите си от гаражите. За проблема сигнализира читателка на TrafficNews.bg, която разказва, че всичко това се повтаря всяка сутрин, а картинката е една и съща в целия квартал. Хората звънели и в полицията, но това решило проблема само за няколко часа.

„Паркират дори и пред гаражите ни и ние няма как да изкараме колите си. За десет години съм свидетел, че е идвала полиция само два пъти – пишат глоби и на следващия ден е пак същото. Последният път, в който звъняхме на полиция ни казаха, че ще дойдат, чакахме 40 минути, но така и никой не дойде”, възмущава се нашата читателка.

И накрая очевидно им се налага да ползват градския транспорт или да си стигнат пеш до работните места. И това само защото някой е решил, че табелата „гараж” не значи нищо…