Опустошена майка излезе в ефир в пряко предаване само часове след като бившият й съпруг застреля децата им и след това се самоуби. 29-годишната Аманда Симпсън беше ранена в рамото и лежеше на болничното легло, когато реши да говори за случилото се във Facebook Live, съобщава The Sun.

Джъстин Питер застреля 8-годишния Один, 6-годишния Кайден и 4-годишния Дрейк, както и новото гадже на Аманда. Причината за това е нейният отказ да възобнови връзката им и да опитат отново. Жената казала, че няколко пъти е предупредила полицията, че нейният бивш съпруг представлява опасност за семейството й. По-специално - миналата година той се опитал да се самоубие.

Жената разказа, че Джъстин снощи я повикал и я е помолил да се върне, но тя отказала. На другата сутрин той влязъл в къщата й в Тексас и открил огън.

"Преживявам го отново и отново и всеки път, когато затварям очите си, виждам децата си... виждам ги мъртви. Не искате да знаете какво виждам, когато затварям очите си всеки път. Децата бяха всичко за мен, причината, поради която дишах", казва нещастната майка.

Аманда и Джъстин са женени от 2012 г., но през 2017 г. двойката се разпада.

Превод и редакция TrafficNews.bg