Изписаха „нагла си" на колата на жена в Кючука, тя заговори за „рожденото право" на паркиране

11.02.2024 13:15 19482 0
Изписаха „нагла си

Липсата на паркоместа из части на Пловдив води и до куриозни случки. Такава споделя жена, открила необикновен надпис на задния прозорец на паркирания си автомобил, съобщава GlasNews.bg. 

"Нагла си", четем изписано в праха по стъклото. Дамата остава възмутена от "забележката" на своя съкварталец. От думите ѝ се разбира, че е паркирала пред дома си, но изглежда това не се е харесало на някой. Като тя подозира за виновник свой сънародник от Хасково.

"Когато си родена в Пловдив, живееш в Пловдив и паркираш пред къщата си, но човек от Хасково решава че улицата е негова", пише Златка Н.

Действието се разиграло в пловдивския квартал "Кючук Париж", озовава се и в интернет пространството. А там случката буди интерес и разделя пловдивчани.

"От Видин съм и си спирам, където има място, слабо ме интересува дали си паркирал 30 години там", пише Йоан С.

 "Не знаех, че мястото на раждане дава неприкосновено право за паркиране. Ако не си плащате за паркомясто, имате право да паркирате някъде, колкото всеки друг който не плаща", пише Калина К.
 
"И като живея в къща и си паркирам колата в двора и постоянно има някой, който запушва гаража. "Ама аз само за малко'', пише Атанас Ш.
 
"Пловдивчанка съм. От 20 години си паркирам, където мога и има свободно паркомясто. Всички недоволни да си купят гараж или къща с двор, служещ за гараж. Щом не е твое паркомястото, а е на общината, не се напрягайте толкова!", отбелязва Веси Л.
 
 
Изпрати новина