Жестоката истина, дами и господа, част 2! Жалката истина за България! Появи се втората част на абсурдното видео което взриви мрежите през последния ден. Млада дама от село близо до Добрич иска да изтегли кредит, но не да направи бизнес или да вложи в образованието си, а за силикон и мигли. Във втората част на видеото, кето ви предлагаме днес, Цвети от Коларци вече е одобрена за въпросния кредит и... вижте какво споделя с нейна приятелка по телефона:

Одобриха ма вчера за кредита. Леля Дочка нали я знайш - бръснарката на селото? Тая дето стриже овцете, ма, кък да не я знайш. Та тя ми каза, че не може да ми сложи икстеншъните. И сега не знам къде да ида да ги турят. И още нещо - гледах по Фейсбука как една се е разкекерчила на едно такова кат щъркел розово, ма. Кво? Фламинго ли? Тъй ли съ казва? Ами шъ можем ли да вземем едно такова...

Какви буркани да казвам на мама да ми слага за Слънчака? Шъ вземем малко баница за из път - да има кво да ядеме в Слънчев бряг, ма! Кой шъ знай кво си яла, ма? Няма да слагам лук, спокойно! Със сирене съм я направила.

Шъ на харесат ли на Слънчака, ма, как мислиш? 

Вижте повече във видеото - колкото е смешно, толкова е и тъжно!

Припомняме, мечтата на Цвети е да отиде в Слънчев бряг и там да намери своя принц на бял кон, с дебел портфейл и да я заведе в Дубай. За целта ще и са необходими пари, за да си сложи силикон, мигли и хиурон. Да си купи скъпи дрехи и обувки, а с останалите пари да помогне на родителите си в селското стопанство.

Ироничното видео на Цвети от Коларци, всъщност е една интерпретация на родната действителност. Млади момичета предпочитат лесните пари, пред това да се образоват и да допринесат със знанията си за развитието на родината.

Само за 24 часа първата част на видеото е събрало над 50 хиляди лайка и близо 1000 споделяния.