„Феодалът“ от ул. „Отец Паисий“ 23 отново залитна към старите си навици. Едва месец след като незаконното окупиране на паркоместа с щайги и конуси бе овладяно, днес по платното на централната улица отново се появиха предмети.

В началото на декември миналата година TrafficNews ви разказа за пловдивчанина, който най-редовно резервира места пред златарските магазини в центъра на Пловдив. По случая бе сигнализирана Общинска полиция, откъдето се оказаха добре запознати с номерата на „феодала“. Същият неколкократно бил устно предупреждаван да прекрати незаконното окупиране на „Синя зона“.

Местен "феодал" редовно запазва паркоместа в златния център на Пловдив с щайгиНарушителят злоупотребява с разпоредбите, но и с късмета си!

При последния път той бе санкциониран, което доведе до временно укротяване. До днешна дата – когато читатели отново ни изпратиха снимки на конус, поставен върху паважа.

Наш репортер отново уведоми Общинска полиция, скоро след което техен екип  бил изпратен на място. Инспекцията обаче не е успяла да установи нарушения, уведоми директорът гл. инспектор Тодор Боюклийски. Той е предупредил служителите му да следят изкъсо пловдивчанинът и при засечено нарушение същият ще бъде отново наказан.

Припомняме, че според регламента всяко „поставяне и/или разполагане върху общинска територия на всякакви подвижни, неподвижни и други ... предмети, които затрудняват и/или възпрепятстват видимостта, преминаването, спирането, престоя и паркирането на моторните превозни средства, както и движението на пешеходците“ е забранено и се наказва с глоба от община Пловдив.