Борбата с нарушителите в комплекс в кв. „Колодрума” продължава. Живеещите постоянно сигнализират за неправилно паркиране почти пред входа им и за шум от брокерския офис на "Инфинити Риъл Естейт" вече пореден месец.

По думите на живеещите ежедневно пред входа на комплекса им има паркирали автомобили, които пречат и нарушават правилата. Немалко пъти и шефката на офиса за недвижими имоти зарязва колата си на забраненото място.

"То като спре една кола и започват всички да спират.", коментира живеещ на локацията. 

В изпратените до медията ни кадри се виждат лъскави возила, чиито собственици обаче не искат да платят за общинския паркинг, чиято цена е съвсем приемлива. На мястото има и поставен знак за забранен престой и паркиране, изглежда обаче невидим за шофьорите.  

„Някой се беше обадил на Общинска полиция и дойдоха, просто постоянно трябва да ангажираме Общината с нахалството на тези дами и господа от недвижимите имоти”, допълва живеещ на адреса.

Не само че окупират входа на комплекса, но и тротоара, а шумът е непрестанен.

„Шумът си продължава, както и окупацията на тротоара, защото реално се събират пред вратата, пушат говорят и т.н.”

Припомняме, че проблемите на живеещите в комплекса с брокерската фирма са вече в продължение на няколко месеца. През топлите дни работещите там изкарвали маса със столове, събирали се отвън и окупирали тротоарната площ. Не само, че вдигали шум, но и непрестанно пускали музика.  Изхвърлени фасове също не липсвали, а дори в изобилие и то пред входа на комплекса.