Нощните гонки по булевардите в Пловдив продължават да побъркват гражданите. За това сигнализира читател на TrafficNews, който е попаднал на видео, публикувано на стори в инстаграм. Среднощните гонки буквално стават нетърпими и влудяват живущите в сградите, намиращи се по булевардите и улиците в града, на които „състезателите” изпълняват незаконните действия, споделят читателите ни.

„Освен, че вдигат много шум в часовете, в които хората се нуждаят от сън, а вместо това стоят будни заради нетърпимия вой на двигатели и клаксони, заниманията им застрашават както техния, така и живота на околните заради високата скорост, която развиват с автомобилите си по булевардите в Пловдив”, споделят читателите ни.

Читателят ни, пожелал да остане анонимен, предостави на медията ни клип, публикуван от потребител на име Вилиян Р. От кадрите се вижда как два автомобила се състезават на бул. „Северен” в посока кръговото на Адата, както и на други локации в града.

Изглежда младежите не се срамуват от действията си, а дори напротив- хвалят се с тях.

Това не е тенденциозно, тъй като различни младежи публикуват клипчета от проявите си в социалните мрежи. Любимата им платформа е Тик Ток, а сигнали до медията ни за абсурдното шофиране на младежите из Пловдив пристигат доста често.

Само преди дни публикувахме статия във връзка с младеж, който шофира на бул. „България” в Пловдив със скорост над 150 км/ч.

"Много е тъжно, че това няма спирка. Това се случва от години и никой не реагира по никакъв начин. Резил!", коментират читателите ни. 

Пловдивчанин шофира БМВ-то си с 150 км/ч по бул. "България", хвали се в Tik-TokПо Карловско шосе пък километражът достига 120 км/ч