Как ръководството на Ботев Пловдив пази общинското имущество, построено с милиони средства на данъкоплатците и то дадено на символични цени? Кадри от стадион „Христо Ботев” показват как футболни шефове и хора от  Гражданският съвет паркират колите си на места, където е забранено за автомобили.

Снощи около 21:00 часа, колите на шефове при „канарчетата” са паркирали под металната конструкция на централната трибуна. Въпросната локация обаче е със специална настилка, която е изградена за пешеходно преминаване. Настилката е тънка циментова замазка с мазна хидроизолация, която пази подземните етажи. Когато върху нея стъпи автомобил замазката и хидроизолацията се пука.   След това същите тези, които пукат настилката сигнализират Община Пловдив, че в подземието  има течове. Видимо и от кадрите на места се виждат пукнатините в настилката, като въпросното място е „запазен паркинг” за шефовете на „канарчетата”.

Най-големият абсурд е, че това се случва при налични над 600 паркоместа около стадиона. Проблемът явно за ръководителите е, че снощи валя дъжд и те са искали колите им да са на сухо, а те да не се намокрят за 10 метра вървене пеша.

Присъствието им на Колежа вероятно се дължи на футболната среща между Аталанта и Байер Леверкузен. Както TrafficNews писа един от скайбоксовете на Колежа се ползва за спортен бар от близките за собственика на клуба.