Най-новата мода напоследък е да покажем във фейсбук колко висока скорост можем да вдигнем.  Нарушаваме правилата, рискуваме живота си (нашия и този на околните) и се гордеем с това. Поредната „хвалба”  дойде от една от хостесите в „Галакси”- Елисавета Казакова.

Момичето е споделило снимка в социалната мрежа от пътуването си до София, на която се вижда, че скоростта достига до 320км/час. Не можем да кажем дали тя е карала въпросното „Порше” или не, но е достатъчно абсурдно да се похвалиш, особено ако караш по българските пътища. Самоубийци много по пътищата, но защо това трябва да е повод за гордост?

Коментарите под публикацията също допълват картинката. Момичето явно се радва, че ще стане „известно” и това и е достатъчно.  Някои са известни с таланти, a на други им е важно просто да са известни, без значение с какво.

Не е нужно да си сложим черни ленти на профилите, за да разберем, че скоростта не игра и влизайки в колата поемаме отговорност за нас и за околните. Коментарите остаме на вас...

ВИЖТЕ танцьорките, които обитават мокрите сънища на пловдивчани ТУК!

Още новини ТУК

TrafficNews.bg