Пловдивчани извадиха лодките! Двама мъже плават в подлеза на „Гладстон"

Гребците оглеждат наводненото съоръжение, помагат на закъсал шофьор

Пловдив
02.06.2019 23:50 6038 3
Пловдивчани извадиха лодките! Двама мъже плават в подлеза на „Гладстон

Наводненията в Пловдив през последните дни дадоха храна за градския фолклор. Особено чувствителни пловдивчани бяха към подлеза на „Гладстон“, който се превърна в езеро след 40 минути порой. Тогава някои го оприличиха на басейн, а други изразиха мнение, че все пак кметът е спазил обещанието си да направи втори гребен канал.

Съвсем не на майтап обаче двама мъже влязоха с лодка в наводненото съоръжение. Водата в подлеза към момента е над метър, а има и закъсали автомобили.  Читателка на TrafficNews изпрати кадри, на които се виждат как мъжете плават с двуместната лодка.

Подлезът на "Гладстон" - най-скъпият басейн в Пловдив след ремонта за 7 млн. леваСъоръжението е под вода, шахтите извират като гейзери

Според нея обаче те не са в подлеза за забавления. Мъжете няколко пъти са прекосили подлеза, като се движат бавно и се оглеждат. Гребците се притекли и на шофьор, защото той не можел да продължи по нататък.

Припомняме, че всички подлези в града са затворени заради наводненията.  Затворени за движение са  и подлезите на Скобелева майка, “, бул.“ Марица-Юг“,  под моста на УХТ. Булевардите  - “Васил Априлов“ , „Шести септември“ преди Адата до Макдоналдс, „Найчо Цанов“, части от бул. „Санкт Петербург“, бул. „Освобождение“ д о военните поделения, Коматевско шосе, участъци от бул. „Христо Ботев“  от Сточна гара до бул. „Източен“.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
3 Коментара
Сортирай по
коментар

То не бяха футболисти ,то не беше чудо 13:34, 04.06.2019

Като го чух по новините ,някъде от Мадан по скоро идва

Oтговора0
коментар

Капитан трети ранг 00:38, 03.06.2019

А сега си представете новият подлез под централна гара. Той ще е по-дълъг и по-дълбок. Ще става и за ферибот.

Oтговора0
коментар

Чоко 10:14, 03.06.2019

Орязаха кадрите по новините с подлеза

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина