"Някой да познава тези млади „дечица"...? Нека ги видят как се излагат и крадат един шоколад от 6 лева и няколко вафли!" Въпросът и възмущението с него са на врачанка, която публикува на личната си страница във Фейсбук видео, запечатало момента, в който двамата младежи решават да се подсладят... без да платят.

Момчето от клипа не особено ловко скрива въпросния шоколад в дрехата си, а момичето доста време се чуди какво да направи с вафлата, която си е избрало. В някакъв момент влезли деца в магазина очевидно я притесниха и крадлата бързо-бързо се отправи към касата.

Почти веднага след като Живка Стоянова - най-вероятно имаща нещо общо с магазина, защото именно тя е разпространила заснетото от охранителните камери, пусна поста с въпроса си, под него веднага започнаха да валят коментари. Не след дълго се появиха и фейсбук профилите на двамата крадливи младежи, според които те не само че крадат, но и "се правят на остроумни":

Оказа се, че апашите са Мария Ангелова и Александър Ангелов:

В момента, в който стана ясно кои са крадливите момиче и момче с еднаква фамилия, друга потребителка на Фейсбук се закани: Отивам в полицията днес.

Ето и видеото: