Поредна агресия в училище. 15-годишно момче нападна и преби свой съученик, научи TrafficNews.bg

Инцидентът е станал по време на първата смяна в Националната Търговска гимназия. Жертвата е 15-годишният Габриел. В мелето се намесили още две момчета, за да се опитата да прекратят боя.

Десетки възпитаници са станали свидетели на боя. Веднага е била повикана полиция. След като момчетата са били разтървани  са закарани в болница, тъй като имали рани по лицата и тялото.

От УМБАЛ „Свети Георги” съобщиха за TrafficNews.bg, че най-пострадал е бил Гарбриел. В Спешното са били приети три деца. Тийнейджърът е с охлузни рани по лицето и тялото. Едното му око е било залепнало, но за късмет не е била нужна хирургична намеса.  Другите две момчета били с по-леки наранявания и са били пуснати да си ходят.

Веднага в директорския кабинет са били викнати родителите на момчетата. Един от участниците в боя е бил отведен в районното управление за беседа. От пресцентъра на МВР съобщиха пред репортер на TrafficNews.bg , че работата по случая продължала. Причините за боя се изясняват.

Побойникът и жертвата са се познавали от школото. По разкази на съучениците им те са имали и друг път пререкания. Габриел е с руски корени. Бил изключително тих и скромен. 

Габриел