"При 40 градуса навън... Простотията няма край!" Така възкликна жена във Фейсбук, явно потресена от това, което вижда във видеото. То е заснето от улична камера и не става ясно къде точно в Пловдив се разиграва срамният сюжет. Но иначе той е пределно ясен. За да открадне две купички, оставени на улицата с вода за бездомните котки, червенокоса жена първо ги рита с крак, водата се излива, след което просто прибира купичките в торбата си.

През цялото това време червенокосата държи... роза. Дали и тя не е открадната?, запитаха се веднага потребители на мрежата. 

Честно казано, дори не знаем как да коментираме етюда. Наистина не можем да схванем колко болен мозък трябва да имаш, за да оставиш живи твари без вода при 40-градусовите жеги под тепетата. И то за да откраднеш.

Вече и купичките с вода, оставена за бездомни котета, се ритат с крак и се крадат... Пловдив!

Е, стига де... пак ли... как не мога да видя на живо някоя такава... или по-добре да не я виждам...
 
Това се случва в 9:10 тази сутрин... как пък никой не я е видял... и чак с крака ги рита да ги излее... безумие просто. За какво са й 2 купички се чудя...
 
 
И това е жена и сигурно майка. Гнус ме е. И предишния път крадецът на дребно беше жена. Няма ли как да го дадеш записа в телевизията. Близките й ще я познаят. Поне да стане за резил. 
 
Това са част от коментарите на пловдивчани под видеото. Вижте го и него: