Неочакван обрат придоби секс скандалът с тримата малолетни футболисти от Пловдив, които участваха в секс сцени с 15-годишно момиче и ги заснеха с мобилен телефон. Двама от тях са от школата на местния "Локомотив" и бяха незабавно отстранени заради уронване на престижа на клуба. Единият е юношески национал, а другият - брат на играч от Първа лига. 

Третият участник в скандалното видео тренира в частната школа "Векта". Нейният собственик Петър Никленов обяви, че няма намерение да гони момчето от отбора, и покани двамата прокудени от Локомотив Пловдив да тренират в неговия клуб. Бизнесменът издържа академията вече 12 години. Той смята, че момчетата заслужават порицание за постъпката си, но в никакъв случай не бива да бъдат гонени и заклеймявани. А декларацията на "Локомотив", публикувана на официалния сайт, е лицемерна.

"Това е дефицит на внимание, показност...Но не и чак да ги изгаряме на клада. Може би съм малко краен, но предпочитам да има такива неща, отколкото да се лакират и да минават - грубо казано - на другия бряг. Каня децата на 9 януари да заповядат на спортен комплекс "Векта", заяви Никленов.

Според бизнесмена децата в днешно време са изключително уязвими, а въпросните момчета са жертви на обществото ни и имат нужда от адекватно разбиране и подкрепа, а не от сочене с пръст.

Припомняме, че от няколко дни в пловдивските гимназии върви порно клип с трима млади футболисти, които участват в оргия с ученичка.  На него се вижда как тримата млади спортисти правят групов секс с руса девойка из коридорите на известен хотел В ЖР "Тракия".

От кадрите ясно се вижда, че  момичето е във видимо нетрезво състояние, а през това време двама от младежите се забавляват с нея, а третият позира до тях.

TrafficNews.bg научи, че тримата младежи са на по 17 години и са футболисти във водещите академии под тепетата. Момичето пък е на 15 години и възпитаничка на  пловдивско школо.

Младежите играeха редовно във формациите на своите тимове в юноши- младша възраст, а единият от тях е брат на известен вратар, минал през някои от най-силните клубове у нас.

Още по темата ТУК

TrafficNews.bg