Будни пловдивчани решиха да измерят с бутилка минерална вода всички 23 кратера, които са се отворили по пътя край Грената база в Пловдив. От снимките, които изпрати читател на TrafficNews.bg става ясно, че някои от дупките са дълбоки близо педя. Публикуваме писмото му до редакцията и снимките без редакторска намеса и призоваваме районната администрация да вземе мерки за въпросния участък, защото това не е първият път, който показваме опасните неравности по пътя.

„Здравейте, изпращам Ви тези снимки, те са от пътния участък до Гребна база, така наречената улица „Отдих и култура”.
От може би пловин година и повече дупките стават все по-големи, а ремонтите по колата ми все по-скъпи, веднъж спуках гуми и изкривих джантите си. Реших, че пътят скоро ще го оправят и да не си търся правото и сметката от фирмата, която би трябвало да ремонтира и поддържа пътищата в град Пловдив, защото знаем колко е тромава и безмислена системата ни... вече години наред, а може би и общината не си върши добре работата?!

Питам това ли е начина да се насърчават пловдивчани да посещават гребния канал и да спортуват там, като си трошат колите ежедневно?! Налага ми се по няколко пъти на ден да минавам през този участък след спортното училище към квартал „Отдих и култура”, там също живеят и хора.

А когато падне дъжд и сняг, кой ще отговаря за последствията от този неравен път? В старанието си да се избегне някоя от 23 – те дупки от този около 400 метров участък се създават и огромни предпоставки за ПТП, да не говорим и за жертви. До кога ще плащаме най-скъпите данъци, а ще падаме и газим в дупки?!

СНИМКИТЕ от дупките - ВИЖТЕ в галерията по-долу.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg