13-годишната присъда на бизнесмена Атанас Червенков -Райфъла, очевидно по никакъв начин не се е отразила на любовта към съпругата му Евелина, нито на финансовото му положение. В събота той я е изненадал с чисто нов автомобил от най- висок клас. Подаръкът действително е кралски - джип Mercedes Benz GLЕ AMG BiTURBO. Колата, разбира се, е бяла.

"Чисто нов специално по твоя поръчка от завода на 0000 км! Честито, хаирлия да е, безаварийно го карай, радвай се на живота! Покарай го, ако не ти харесва, друг джип ще ти купя, може и луноход...", пише във ФБ профила си един от най-известните затворници в Пловдив до любимата си. 

Дамата на сърцето му отговаря по подобаващ начин. /Как? - вижте в скрийншота/.

Не е ясно каква е цената на мерцедеса, но колите от този модел втора ръка вървят по 100 000 евро. 

Новата придобивка е била полята както подобава в ресторант "Рибарника" в събота вечер. Евелина Червенкова заедно с приятелките си са се отдали на средиземноморски изкушения и бяло вино. Тя не е пропуснала да смени и профилната си снимка във фейсбук. 

Колкото до подаръка - той изобщо не е случаен. По този начин Райфъла демонстрира не само чувствата  към половинката си, но и показва, че затворът не може да го пречупи.