Цветя, запалени свещи и некролог. Бутнат билборд, обезопасителни ленти, спряно захранване... Следите от зловещата катастрофа, която уби намясто двама влюбени, трудно ще бъдат заличени. В момента екип се опитва да обезопаси мястото. Тягостно е за всички, даже за мъжете, които са свикнали да виждат какво ли не на този "булевард гробище", както го нарича един от тях. В този момент идва майката на Ралица и... ще спрем дотук от уважение към мъката й.

Припомняме, Ралица и Боян бяха в мерцедеса, който се разби в огромен билборд на бул. "Найчо Цанов".  Прeди това тежкият автомобил отнесе цяла автобусна спирка. По чудо там нямаше чакащи пътници. Следи от това, което е било спирка, се виждат и в момента.

Пак в този момент вероятно е тръгнала тъжната процесия по погребението на момчето. То е днес в 14 часа. Годеницата му ще бъде погребана утре в 12 часа на Рогошките гробища.

На този тъжен фон един от мъжете, които разчистваха около мястото, не спираше да говори, че тук почти всеки стълб е бил подменян заради катастрофи. Че и друг път е имало усукани коли около тях. Че жертвите са много. Че булевардът е като писта...

Все неща за размисъл. И урок за живите. Дано да има кой да го научи...

Какво се случи на това място, четете ТУК!

TNS.bg