Трима младежи си тръгнаха от заведение, разположено в пловдивския квартал "Кючук Париж", без да си платят сметката. Бомбата е направена на 4-ти октомври. За това сигнализираха съдържателите на Bar&Grill Dari, предоставяйки видео запис от охранителните камери. 

От кадрите се вижда как тримата младежи сядат на външна маса в заведението и още с идването си викат сервитьорката. Общата сметка включваща напитки и храна е на стройност 23 лева и 93 стотинки. Вместо обаче да си заплатят консумацията, тримата напускат заведението набегом, отнасяйки остатъка от сервираната храна в ръце. 

РАЗКРИХА единия от извършителите - Емо, вижте кой е той ТУК!

Лицата на бегълците се виждат на видео записа, а от заведението молят за съдействие, ако някой разпознае извършителите. Оказва се, че сметката трябва да покрие млада майка, служителка на заведението. Затова на фейсбук страницата на "Дари", където са публикувани кадрите, администраторите задават риторичен въпрос:

"Момчета как мислите... Дали е редно майка която работи до късно, вместо да е при детето си, да плаща вашата сметка от 23,93ст !?!?!

Мисля, че няма нужда от коментар..."

Стана ясен и вторият от извършителите, вижте кой е Любо ТУК!

Обаче ние мислим, че има нужда от такъв. Казано е: всеки консумира, каквото може да плати. Какво може да провокира тези млади хора, очевидно нелишени от възможности, да причинят такъв финансов зулум? Липсата на средства към този момент? Младежи, българи, здрави и силни, вместо да работят или да учат, прекарват ежедневието си под навеса на кафенета и барчета. Оплакват се, че нямат пари и че няма работа.

Официалната статистика обаче говори друго. Свободните работни места са в изобилие, кадрите са дефицитни, а желаещите да работят охотно и усърдно - съвсем оскъдни на брой. От друга страна паразитно съществуващите на гърба на родителите си и тъпчещи по мазолите българите, крепящи обществената, икономическата, а от там и държавната структура, колкото искаш или колкото нещеш. Засрамете се!

Вижте ВИДЕОТО от бомбата: