Центърът на Пловдив отново се превърна в снимачна площадка. Уличките около Капана са окупирани от спортни коли и въоръжени мъже. Кранове и прожектори вече са разпънати зад писоарите  още от ранни зори, научи TrafficNews.bg.

Десетки въодушевени пловдивчани се събраха в центъра на града, за да станат свидетели на продукцията. Потърпевши от снимките обаче отново се оказаха търговците и работещите в района.

Тази сутрин много от тях едва са стигнали до работните си места. И макар улица „Абаджийска” вече да е част от пешеходната зона, колите, спрени заради филма, са затруднили хората.

По непотвърдена информация, Пловдив отново е снимачна площадка на Боливудска продукция. Организаторите отказаха да издадат името на индийския филм и строго забраниха да бъдат фотографирани. 

Припомняме, че градът под тепетата ще посрещне звезди от световна величина. Става въпрос за актрисата Мила Йовович. 

Холивудската продукция, която ще се снима на Братската могила в Пловдив в началото на ноември, е „Хелбой 3: Завръщането на Кървавата кралица“. 

Холивудският екип пристига в началото на ноември с много техника и собствена охрана, която ще ограничи достъпа на зяпачи и папараци по време на снимачния процес. Това потвърждава очакванията на феновете, че под тепетата ще пристигнат големи звезди от киното. 

Ще участват и доста български актьори.