Изследване на университета в Бирмингам е успяло да илюстрира най-точно платените сексуални услуги във Великобритания. Благодарение на изследване между Бирмингам и Ланкастър е успяло да открие 27 000 сексуални работници, които се подвизават в онлайн пространството. Изследователите са били изумени от резултатите, които показват, че доминацията дори и в най-древната професия се пада на мъжете.

Мъжките компаньони са точно 2/3 и предлагат сексуални услуги на жени, докато един на всеки трима в този бизнес е мъж или транссексуален. Възрастовата група на тези хора е между 18 и 91 години, доказвайки, че за всеки влак си има пътници. Проучването показва и значителна дискриминация към мъжкия пол, който сваля цените на услугите си, защото жените рядко били готови да хвърлят парите си за секс.

Благодарение на това изследване, парламентът ще трябва да преразгледа сексуалната си политика относно традиционното виждане, че всички в тази сфера са жени, които са принуждавани да проституират и най-често попадат на сексуални хищници. Д-р Никола Смит обяснява, че този стереотип е изключително остарял, а и желанията се изразяват в най-различни форми, както може да се забележи в последното им изследване.

Научните доказателства ясно показват, че сексуалният пазар се променя и държавата също ще трябва да се намеси. Междувременно сме длъжни да напомним, че англичанките очевидно плащат за сексуалните си услуги! Споделете това на жена си, когато изведнъж й мине главоболието!

TrafficNews.bg

Още новини ТУК