Ако се чудите какво да очаквате от новия си партньор или какъв трябва да бъде бъдещият ви такъв, за да псва идеално на вашите виждания за добро прекарване в леглото, ето няколко малко насоки. 

 

Овен

От 21 март до 19 април

Вашият сексуален стил: Като овен и първият знак в зодиака, Овенът е напорист и агресивен и се наслаждава на акта на сексуално завладяване. Склонни сю да бъдат в ролята на хищника и играта да дебнат и преследват им допада, а не да бъдат преследваната жертва. Искат незабавно удовлетворение, не харесват емоционални игри и обичат, когато хората играят с косата им или разтриват скалпа им.

Най -добри сексуални сходства: Лъв, Везни, Близнаци, Скорпион

 

Телец

От 20 април до 20 май

Вашият сексуален стил: Повече чувственост от сексуален апетит, Телецът се наслаждава стимулация дори повече от възбуда, а ароматите, звуците и докосването за неговото сексуалното преживяване са много важни. Мрази да губите енергия, така че всяко действие, което изливате в сексуална активност, добавя към цялостното преживяването и сте склонни да чакате секса да ви намери, вместо да го преследвате.

Най -добри секс сходства: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

 

Близнаци

От 21 май до 21 юни

Вашият сексуален стил: Близнаците създават комфорт и вдъхват спокойствие по отношение на своята сексуалност, смеят да правят секс на необичайни места и не се срамуват от мръсни приказки. Страхотни са във флирта и оценяват остроумието на сексуалните си партньори и хармонията. Обичате да се забавлявате по време на секс и да експериментирате с нови неща.

Най -добри секс сходства: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей

 

Рак

От 22 юни до 22 юли

Вашата сексуален стил: Вашият подход към правенето на любов е творчески и чувствен, но трябва да бъдете ухажвани, докато не можете да се устоите на сексуалното привличане. Раците са интуитивни и лесно могат да усетят какво иска партньорът им. За вас сексът е любящ и похотлив, а любовта ви към храната често води до склонност към всякакъв вид орална стимулация.

Най -добрите секс сходства: Телец, Лъв, Козирог, Риби

 

Лъв

От 23 юли до 22 август

Вашият сексуален стил: Лъвовете са известни с последователен и мощен сексуален нагон и разчитат на своя чар и химия, за да привлекат евентуалните си партньори. Истинско удоволствие е да сте наоколо, а вие самите сте фенове на удоволствието. Като любовник, вие сте страстен и внимателен, но се нуждаете от често потвърждаване на вашите умения. Наслаждавате се на съблазняването и любовната игра, а гърбът ви е една от най -мощните ви ерогенни зони.

Най-добри секс сходства: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

 

Дева

От 23 август до 22 септември

Вашият сексуален стил:

Не мислете, че Девата е целомъдрена. Всъщност този високоенергиен знак може да бъде силно сексуален и чувствен. Вие се наслаждавате на докосване от всякакъв вид като средство за прелюдия. Целувките или масажите могат да засилят възбудата ви. Харесвате внимателно, добре проектирано и честно любовно преживяване, на което можете да се насладите.

Най -добри секс мачове: Телец, Везни, Риби, Козирог

 

Везни

23 септември до 22 октомври

Вашият сексуален стил: Везните често се считат за най-изисканата от зодиите, с отличен вкус и деликатна чувствителност. Не е изненадващо, че сексът за Везни включва умствена стимулация и словесна прелюдия. Добрият партньор ще извлече страстта ви с флирт. Те обичат внушителни детайли - като бельо и музика - в сексуалната обстановка.

Най-добри секс сходства: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец

 

Скорпион

От 23 октомври до 21 ноември

Вашият сексуален стил: Скорпионите имат репутация на страстни, похотливи и силно сексуални. Искат много драма и вълнение в сексуалния си живот и често се отдавате на сценарии, включващи власт и контрол. С комбинираните сили на силно сексуално влечение и силни емоции често се борят със собствените си желания.

Най -добри секс сходства: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

 

Стрелец

22 ноември - 21 декември

Вашият сексуален стил: Известни като скитници и търсачи, Стрелците са очарователни, привързани и внимателни в спалнята. Но те са склонни да се отегчавате бързо, така че копнеят за спонтанност в сексуалния си живот. Когато са необвързани, те са невероятно флиртуващи и може би безразборни и дори когато са обвързани, вероятно ще бъдат авантюристични и отворени да опитвате нови неща.

Най-добри секс сходства: Лъв, Овен, Близнаци, Водолей

 

Козирог

От 22 декември до 19 януари

Вашият сексуален стил: Подобно на Скорпиона, Козирогът се слави като един от най -сексуалните знаци, но в същото време много чувствен. Не е нужно нищо твърде сложно, за да възбудите силното либидо на Козирог, въпреки че краката и коленете често са по-чувствителни от на повечето зодии. Не обичат публичните появи на внимание, но обичат да бъдат ухажвани и съблазнявани и се гордеят със своята сексуална издръжливост.

Най-добри секс сходства: Рак, Телец, Козирог, Дева

 

Водолей

От 20 януари до 18 февруари

Вашият сексуален стил: Обикновено смятани за интелектуалци и идеалисти, Водолеите са впечатляващи и нестандартни едновременно. Обичат да бъдат съблазнявани, но мразят да бъдат под пълен контрол. Въпреки че не изглеждат особено сексуално, под повърхността си са  ентусиазирани и въображаеми, когато става въпрос за секс, стига партньорът им  да ги срещне на психическо ниво.

Най-добри секс сходства: Близнаци, Водолей, Стрелец, Дева

 

Риби

19 февруари - 20 март

Вашият сексуален стил: Рибите са известни с това, че се разбират добре с всички хора и нямат никакви проблеми да привличат почитатели, без да се налага да бъдат агресивни. В леглото са романтични, чувствени и игриви, а вашата проницателна страна оценява креативните техниките и проявата на въображение. Фокусират се повече върху това да угаждат на партньора си, отколкото на удоволствието, стига въображението ви да се разпали.

Най-добри секс сходства: Скорпион, Рак, Дева, Везни