Гримьорката на порно звезди Мелиса Мърфи показа снимки на момичета от еротични филми, направени преди и след грима. Това тя прави вече осма година, а работата е получила благодарение на свой приятел, който е работил в порно студио. Отначало нещата не се получавали толкова добре при Мелиса, която всъщност за пръв път се захващала с тази работа. Но доброто заплащане я стимулирало да се усъвършенства.

"Виждах, че за едно гримирано лице може да изкарам до 150 долара. Именно това ме подбуди да остана в професията. "Гримът се превърна в абсолютна страст, която ме накара да се влюбя завинаги в него", изтъкна тя в едно интервю.

По повод нейните снимки, някои потребители се чудят на недостатъците, скрити под дебелия слой грим на порно актрисите. Други обаче отбелязват, че без разкрасяването момичета изглеждат мили и естествени, а не еднакви вулгарни кукли.

Самата Мелиса споделя, че издокараните изпод четката ѝ образи са продиктувани от спецификата на жанра и изискването за външност, типична за тази индустрия. 

Вижте снимките на момичетата в галерията.

TrafficNews.bg