След като стана ясно, че Playboy спират голите снимки и японците се отказват от преследването на жени. Това може да е малко тъжно, след като първият брой на Playboy в България беше толкова добър, че ни показа голата Лили Иванова. Японците пък се отказаха от преследването на жени, защото са презадоволени с технологии, които могат да доставят правилното сексуално удоволствие, следователно е много възможно скоро да се наложи да стимулираме половите контакти, защото или жените губят своя чар или летвата е винаги висока.

Нека не забравяме, че порно режисьорите също не са особено доволни от интернет, защото всеки втори филм вече може да бъде открит със свободен достъп. Никой не си купува филми, никой не ходи до видеотеката, която почти не съществува. И сме напълно съгласни с технологичната еволюция, защото е време да стимулираме мозъка и половите си органи по един различен начин - холограми.


Ела Дарлинг е жената, която ще промени вашите фантазии, предлагайки първото порно преживяване с холограми. Потребителят има нужда единствено от популярната джаджа "Oculus Rift" и необходимият порно пакет. Ела Дарлинг пък може да се похвали като жената с доста интересна история, защото е библиотекарка с висше образование по книгоиздаване, занимавала се е като модел и е стигнала до еротичната мода, лесбийското порно и дори до нормалното порно. След като стигнала до края, решила да се занимава и с по-модерните технологии, които довели и до основаването на компания за подобен филм еротични изживявания. Постижението е похвално, след като жената е само на 29 години. Идеята за този проект започнала, след като жената забелязала мъжкия интерес, докато била на работното си място.


След като Ела се превърнала в сексапиланта библеотекарка, решила да изкара пари от мъжките фантазии. По тази причина намерила двама мераклии в Reddit, с които да заснеме порно клип и след това да го пусне за продажба, а след време се появила и компанията. Проблемът с камерите бил малко по-сложен, защото всичко трябвало да се заснеме на 180 градуса, но и той бил решен. И понеже никой не плаща за порно, жената е пуснала труда си за 5 долара на клип или сесия/холограма, с което успява да си докара достатъчно приходи и след време би могла да заснеме нови или да наеме други порно звезди. Ето още една причина да приежате "Oculus Rift".

TrafficNews.bg

Още новини ТУК