На този свят има няколко вечни дебата...

Кое е първо: Яйцето или кокошката? Кои са по-добри шофьори: мъжете или жените? Къде е по-хубаво: на море или на планина?

Сред големите житейски дилеми съвсем случайно (или не), в неформален разговор между приятелки, се откроила и тази: трябва ли мъжете да пъшкат по време на секс?

Половината от жените твърдо защитили тезата, че мъжете трябва да са по-тихи в любовната игра и че биха се смутили, ако той е прекалено шумен, та дори и повече от самите тях.

Не било нормално мъжете да са толкова експресивни и емоционални под завивките, било то и в най-интимните моменти помежду им.

Другите пък категорично си признали: повече им харесвало не само да чувстват, но и да чуват господина в леглото.

А и това, по думите им било индикатор колко гореща е връзката.

Всъщност, замисляли ли сте се какви са причините всички ние да пъшкаме така въодушевено по време на секс?

Първата от тях е, че когато сме възбудени, пулсът ни се ускорява и това ни кара да се задъхваме. А всичко това, съчетано със страстни целувки, докосвания и други приятни ласки, съвсем несъзнателно ни подтиква към онези съкровени стенания.

Другата причина е, че когато пъшкаме, започваме да възбуждаме още повече тялото си - и на физическо, и на умствено ниво, и по този начин да концентрираме сексуалната си енергия.

А третата и най-сладострастна причина е, че издавайки онези нежни, неприлични, чувствени, сластни, еротични, похотливи звуци, ние възбуждаме не само себе си, но и нашия партньор. И без думи "му шептим" какво, как, къде и кога ни харесва в леглото... и не само там.

В този ред на мисли, всичко, което жените преживяват емоционално по време на секс, се случва и при мъжете. Когато правим любов с отдаденост и желание, нашите сексуални навици изключително много си приличат.

Без значение от пола, религията, културата и традициите. В леглото всички сме равни. 

А колкото до мъжкото пъшкане - вероятно винаги ще има жени, които считат това за ненормално, както и такива, за които това е признак на всеотдайност и любов от негова страна. Въпрос на разбиране.

Каквото и да е вашето, надяваме сте да сте открили човек, който отговаря на сексуалните ви предпочитания напълно.

А за финал не ни остава нищо друго, освен да попитаме самите вас: трябва ли мъжете да пъшкат по време на секс?