След големия обществен интерес, който предизвика клипът с ученически секс на пейка в парка, в интернет се породиха много коментари. Никоя институция обаче не се самосезира след излъченото видео в TrafficNews.bg.

Наш екип безпроблемно откри поредица от клипове, които ще ви показваме периодично. Те са качени в български сайтове, до които има свободен достъп. Сайтовете изискват стандартна регистрация както за качване на видеоматериали, така и за гледане. Единствено, ако клиентът иска да прибави към домашната си колекция с порно поредния детски клип, той трябва да заплати 4,80 със смс. Натъкнахме се на кадри, от които става ясно как седмокласничка прави френска любов на свой съученик по време на междучасието в класна стая пред съучениците си. След влизането на учителя и започването на часа, любовната игра продължава с други методи за задоволяване на последния чин, като друг съученик снима всичко, което се случва. Героите на порносцените обаче не се смущават от камерата и продължават със забавленията.

TrafficNews.bg публикува подобни видеа, за да привлече вниманието на институции и родители към проблема и за да се види какво се случва в българските училища. Ние сме на мнение, че ако се правим, че проблема не несъществува, той няма да бъде решен.

И понеже родителите винаги разбират последни и не вярват какво правят децата им на училище – вижте един пример от българско учебно заведение    

Коментар на психолог за всичко това ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg