Тези шест златни правила ще ви помогнат да преминете на следващото ниво във връзката си и да се сближите с половинката си.

Ето кои са те:

1. Споделяне

Без да навлизате в подробности, можете просто да уведомите партньора си, че го харесвате. Обсъждането на това, което току-що сте направили, може да бъде добър начин да възобновите страстта и вълнението и, кой знае, да започнете отначало! И това ще ви помогне да се опознаете по-добре сексуално.

2. Вземете душ заедно

Не става дума да се втурнете сами до тоалетната или да вземете душ, за да „отмиете“ всичко, което току-що сте направили под завивките. Съвместните водни процедури може да много привлекателни. Това може да се окаже приятна игра е възбуждаш начин да удължите удоволствието и физическата връзка.

3. Гушнете се

За да поддържате физическа връзка и да се чувствате близки, спете удобно сгушени един в друг!

4. Гледайте се в очите

Във филмите сме свикнали да виждаме актьори, които се отдалечават бързо един от друг след секс, като всеки от тях заема своята страна на леглото, ляга по гръб и се взира в тавана. Зарежете киното, стойте близо, продължавайте да се галите и да се гледате в очите, това ще ви сближи.

5. Шегувайте се

Възползвайте се от постигнатото въодушевление, за да се смеете, пошегувате или „щуросвате“ до полуда, ако случайно половинката ви още не е заспала...

6. Закуска в леглото

Никога не мислите за това, но яденето заедно в леглото може да бъде чудесен начин да продължите удоволствието - няколко парченца шоколад или плод, които да споделите с половинката си – това е най-добрият финал на изживяването след секса! И ще засити емоционалната ви връзка.