19-годишната Кендра Съдърланд, която бе арестувана от полицията заради еротично клипче, което сама заснела в университетската библиотека, явно не си е взела поука, защото си направи ново - този път в домашна обстановка.Кендра бе обвинена за непристойно поведение, след като видеото излезе онлайн и вече е споделено повече от 300 000 пъти. Клипът показваше Кендра между лавиците в библиотеката на Държавния университет в Орегон, която се разголва, показва гърдите си, после дупето и всички останали свои „достойнства”, докато състудентите ѝ се разхождат около нея. 

На новото си клипче Кендра е сама вкъщи и не се притеснява да покаже гърдите си. С това белите на палавата студентка не свършват. Американска телевизия публикува кадри от клип, на който красавицата отива да отвори вратата на доставчика на пица полугола. 

Всъщност наскоро се оказа, че все пак находчивата Кендра явно е показвала на света прелестите си с бизнес идея. Сексапилната студентка създаде сайт за запознанства за момичета от колежа. 

Момичето набира в интернет все повече популярност и продължава да пуска клипчета от „натоварения” си делник. 

Ето и новото попълнение в колекцията клипчета на тийнейджърката:

  

 

TrafficNews.bg