Ученици напоили момиче от класа си с твърд алкохол и й спретнали порно сесия. Голите снимки били направени в Новодрожино, в Подмосковието. След като девойчето било упоено, момчетата извадили мобилен телефон и започнали да снимат случващото се, докато паралелно с това се гаврили с него, предава LifeNews.ru, цитирани от БЛИЦ. Историята лъсва само два дни, след като студентка от Новосибирск беше изнасилена, макар че се е случила още през юли. И момчета, и момичета са участвали в издевателството. На кадрите се вижда как съучениците драскат по тялото на момичето с маркер и поставят в чатала му маркера и ножица. Майката на жертвата видяла снимките и клиповете, публикувани в социалните мрежи, и веднага подала жалба в полицията.

Следователите установили, че седем тийнейджъри на възраст между 15 и 17 години, са се събрали на купон в дома на една от приятелките, докато родителите отсъствали от дома. В подпийналата компания на едно от момичетата - отличничката Татяна Н. (б.р.--имената са променени), му станало лошо. Според някои от участниците във веселбата това било неслучайно.

Момчетата тайно слагаха в алкохола на Таня лак за коса и ацетон. Стана й много лошо, свидетелства една от очевидките - Олга. При разпитите никой не отричал станалото на пияния купон, но всеки се опитвал да прехвърил вината на другиго.

Лекарите не са открили следи от насилие, нито каквото и да било увреждане по тялото. Следователите отказали на майката да възбудят наказателно дело, тъй като не открили състав на престъпление в действията на младежите.