Ако искате да се радвате на пълноценна връзка, възможно най-рядко отказвайте ласки в леглото в събота сутринта. Тогава мъжете са настроени на любовна вълна и си мислят само колко сте сладки рошави и подпухнали след съня. Тогава е и идеалното време да се отпуснете и да се насладите на удоволствието, защото не сте притиснати от работни ангажименти и ставане рано сутринта.

Не му казвайте "Не!", без да имате основание за това, защото ще провалите целия му ден. Един мъж няма да остане спокоен и равнодушен, ако го отхвърлите с лека ръка. Позволете си нещо приятно, без да мислите за сутрешния джогинг, шопинг и срещи с приятелки. Има време за всичко това и след сутрешната "гимнастика" в спалнята.

Учените са категорични, че събота сутринта е време за любов. Не отлагайте момента с намерението да му дадете червена светлина по-късно. Просто ще изпуснете мига и ще съжалявате. А той ще съжалява най-много.

Ако имате нужда от малко настроение, по-добре помолете половинката си да ви зарадва със закуска в леглото и може би ще му хрумнат още много идеи. Не е изключено да ви събужда с червена роза и ароматно кафе, а продължението ще бъде вашето "Благодаря!".

TrafficNews.bg