Господа, поредното сексуално изследване ще успее да размъти водата относно мъжкия полов орган за пореден път. Причината е, че учените от университета в Ню Мексико много искали да открият какъв точно е идеалният размер, пише менбг. Нашите страхове бяха потвърдени, когато се оказа, че жените предпочита големи членове над 15 сантиметра.

Има една голяма подробност (освен желаният размер) в цялото изследване - жените предпочитат голямото чудо, когато става въпрос за секс за една вечер. Размерът става съвсем различен, когато говорим за дълготрайна връзка. Учените от Ню Мексико решили да разпитат 75 дами на възраст от 18 до 65 години и да открият какъв точно трябва да е членът. Те разработили около 100 модела, но решили да редуцират размерите до 33, защото не искали да объркват допълнително хората. Длъжни сме да споменем, че моделите не са имали вени, косми и висулки, защото същите се водят не толкова лицеприятни за нежния пол.

Проведеният експеримент показва, че дамите предпочитат големите размери, когато говорим за краткотрайни, но мощни сексуални изяви, но също така са склонни да се съгласят точно на обратното, когато говорим за дълготрайното обвързване. Защо става така? Дълготрайната връзка позволява на мъжа да открива онези точки в женското тяло, които отговарят за максималните сексуални удоволствия.

И още една много важна подробност, която е била установена по време на изследването - жените в дълготрайна връзка са способни да изпитат много по-силен оргазъм, отколкото при нощните похотливи предложения. Очевидно е, че жените предпочитат определен размер в определено време и ситуация. Това означава, че всеки мъж е идеалният партньор, когато говорим за дълготрайна връзка

Още новини ТУК

TrafficNews.bg