Оказва се, че голяма част от населението буквално си има бутонче за възбуждане! Чудиш се кое е то ли? Ами просто прати наполовинката си мръснишки смс и ще видиш резултатите. Последно проучване сочи, че близо 90% от хората си пишат еротични съобщения.

Секс SMS-ите са често срещан начин за общуване междупартньорите. За много хора те са начин да разнообразят сексуалния си живот или да поддържат връзка от разстояние.

Целта на учените била да разберат какъв е стила на писане при различните възрастови групи, както и кой от двата пола е по-привлечен към този тип комуникация. Изследването било проведено върху 800 доброволци и от двата пола между 18 и 80 години.

Резултатите показват, че почти 90% от тях са си писали неприлични предложения поне веднъж в живота си. Според 75% от анкетираните това е добър стимул за сближаване, който практикуват по-често обвързаните двойки пред свободните представителите на двата пола.

Въз основа на тези наблюдения, учените стигнали до заключението, че еротичните съобщения са не просто популярни, а активно участват в любовната предиграта на партньорите.

TrafficNews.bg