Нова джаджа ще помага на влюбените да поддържат любовната искра без значение на какво разстояние са един от друг. Това ще става с помощта на ново приложение, което ще командва вибратор да се включва и изключва по всяко време от всяка точка на света, пише Daily Mail.

Иновационният продукт е разработен в САЩ и струва 179 долара. Търговската му марка е We-Vibe 4 Plus. Това е първата хендсфри джаджа, която може да включва и изключва вибратора от страна на партньорите от всяка точка на света.

"Нашата разработка има за цел да свързва двойките и да изгражда интимност между тях, независимо къде се намират", коментира един от създателите на продукта Тристан Уийдмарк.

Според него новият вибратор осигурява секс на съвсем друго ниво. 36-годишната Аманда Шател, която изпробвала устройството, командвано от съпруга й, изпитала чувство за "секс в движение", докато пазарувала сладкиши за дома.

Продуктът карал двойките да чувстват интимна близост дори тогава, когато били разделени. Секс играчката е с форма на латинската буква U и е с дължина 7,5 сантиметра. Апликацията може да възпроизведе различни 
режими на вибрация.

TrafficNews.bg