Изследователи от Университета по феминология в Токио откриха формулата, с която лесно можем да открием какво се крие под панталоните на мъжете.

За изчислението е нужно да знаем номера на обувките, дължината на носа и тегло на нашия обект.

Формулата е следната: А = 35 (B+3C)/D. А е дължината на мъжкото достойнство, В е номера на обувките, С - дължина на носа, D - телесно тегло.

Ако например мъжът носи обувки размер 44, дължина на носа му е 4 см, теглото 80 кг, означава, че дължината на член му е 25 см! А= 35(46+3*4)/80 = 25 cм.

По начало японските мъже са известни с малките си членове. Обикновено техният размер е 7-8 см. Затова на особена почит са "големите тояги". Според местните обичаи момичетата нямат право да правят секс с избраника си преди сватбата. И за да не изпитат разочарование от първата брачна нощ, формулата за изчисление дължината на пениса вече ще им върши чудесна работа. След което по-лесно ще могат да решат дали да се съгласяват на предложението за брак.

Друг е въпросът дали, ако японките знаят размера на половия член на кавалерите си, това няма рязко да снижи броя на сватбите в страната. А от там и раждаемостта.

След като новината за формулата стана ясна, индустрията в Япония реагира мигновенно. Някои производители на обувки смениха номерацията си. По този начин размер 38, за вбъдеще ще бъде обозначен като 47.

Горките японки, май отново ще останат с излъгани надежди!