Навън е студено, а вътре е топло. И ако срещу вас имате прекрасна жена – значи нещата са съвсем горещи. Но само като си представите какво усилие изисква едно разсъбличане и целият ентусиазъм си отива. А не бива. Ето кои са най-добрите приятели на палавниците.

Бюрото в офиса

Понякога да си по 10 часа на работното си място си има своите положителни страни. Бюрото е твърдо, достатъчно високо и дава идеална гледна точка на два дълги крака във високи токове. Един лежерен подход с покана за кафе или обед в обедната почивка може да ви разкрие неподозираните възможности на колежката. И да осмисли вечерите ви пред компютъра с таблици.

Направо върху пода

Няколко възглавници ще свършат работа и ще осигурят максимална стабилност, както и комфорт на жената. Коя уважаваща себе си дама ще пренебрегне нещо твърдо. Всъщност две твърди неща – партньорът си и пода под нея. Може коленете на сутринта да са леко посинели, но да не изпадаме в битовизми.

Масата не е само за хранене

Масата трябва да бъде твърда и стабилна, за да няма контузии. Само споменът ще бъде достатъчно възбуждащ, когато след това дойде време за вечеря. Шоколадът и сметаната  могат да се намажат на много интересни места по женското тяло.

Бар стол

Положителната страна е, че тя ще бъде седнала, наведена и добре позиционирана, за да се наслади на теб и всичко от теб. Навеждането няма да развали балансът, обещаваме! За повече информация можеш да погледнеш всеки порно филм, който започва в бар!

Пералнята

Сексподвизите уморяват и могат да напрегнат кръста. Затова най-добрата приятелка на жадуващата за секс жена е…пералнята. Тя се клати вместо вас, достатъчно широка е и не може да се преобърне. Сега остава само да съблечете дрехите си за пране.