Колкото и да сме свикнали да свързваме Кама Сутра с източник на идеи за смяна на позите, това не е всичко, на което книгата учи. В Кама Сутра ще откриете съвети и как да съблазните обекта на желанието си.


А те се оказаха много забавни! Ето няколко любопитни съвета за мъже.


Той трябва да подръпва мустака си. Охооо, хипстърите може да се възползват от този съвет и да докладват ще проработи ли.


Той трябва да прави звуци с ноктите си. О! Изглежда според Кама Сутра дамите ще припаднат от обожание, ако избраникът им вдига пронизителен шум с ноктите си.


Той трябва да носи аксесоари, които подрънкват. Извинете ни, но тук ни хрумна онази добре позната приказка – "на свинче – звънче".


Той трябва да рисува знаци с пръчка в земята пред избраницата си.Това очевидно е първоизточникът на картичките за Деня на влюбените.


Ако избраницата му държи дете в скута си, той трябва да си играе с него. Е, тук ще се съгласим – никак не лош съвет, като се има предвид как се умиляват жените, щом видят мъж да се занимава с дете.


Той трябва да целува децата през избраницата. Някои дами наистина се разнежват, когато мъжът проявява нежност към малчуганите. Вероятно в този момент си мислят, че той ще бъде добър баща.


Той трябва да подарява на жената ароматни подаръци. Парфюмите на Chanel, Dior, Lancome и още куп любими аромати винаги ще предизвикат усмивка в жената, нали? Господа, спокойно, може да пробвате и с ароматни свещи.


Той трябва да докосва косата на жената, когато тя се разсейва. О, да, направете го, но внимавайте това докосване да не стане леко стряскащо – рискувате да получите шамар, момчета.


Има и за дамите!


Отблъснете мъжа, ако се опита да ви целуне. Наръчникът определено подкрепя жените за осъзнаване на тяхната сексуалност. И изглежда е важно да влезете в ролята на трудно достъпна.


Просто си седете кротко и не спирайте да се взирате в обекта на вашето желание. Сериозно, само да седиш и да го зяпаш обаче може в някакъв момент да те превърне просто в "оная лудата" в неговите очи.


Е, съветите на Кама Сутра как да съблазняваме може и да ни се струват доста странни днес, но пък наръчникът си остава номер едно за идеи за разнообразен секс.

TrafficNews.bg