Най-добрите места за срещи с жени включват места, които са уютни и без разсейване. Повечето мъже засядат, опитвайки се да се срещнат с жени в барове и клубове.

Традиционно повечето мъже смятат, че баровете и клубовете са сред най-добрите места за среща с жени. Може би тази идея е подкрепена от артистите като Mystery (легендата на MTV) или от по-новото поколение PUA (като RSD), които залагат на баровете и клубовете като основна среда за срещи с жени.

Проблемът с баровете и клубовете и защо не е най-доброто място за среща с жени

Разбира се, баровете и клубовете не са най-доброто място за среща с жени. Има обаче няколко присъщи предимства на баровете и клубовете - а именно повторение. Във всяка една нощ можете да гарантирате, че ще има жени, с които да говорите в повечето барове и клубове в популярните градове. Това ще ви даде възможност да ангажирате различни жени и да общувате с тях чрез проби и грешки (като видите какви процедури, отварящи разговори или теми работят по-добре от други).

Проблемът обаче е, че днес самотните жени не посещават барове и клубове, както преди. Вместо това,  жените сега често ходят по барове и клубове като част от 'женска вечер' . Обикновено това включва група от 2-5 момичета, сгушени заедно в кликаща група, които се редуват да се блокират и да наказват момчетата, които се осмеляват да се приближат до тях, за да надуят вече надутото си его.

Ако можете да го преодолеете, трябва да се справите с различните други мъже, които се опитват да направят същото, служещи като вашата конкуренция. Ако това не е достатъчно, силна музика често е факт в повечето барове и клубове, което затруднява общуването на реално ниво, за да се опознае наистина момичето.

Също така баровете и клубовете са склонни да привличат купонджйки. Тези жени обикновено не са добри за дългосрочни връзки, ако това е, което търсите. Но те са много забавни за терен!

И така, кои са най-добрите места за среща с жени?

  • Класовете по салсаса едно от най-добрите места за среща с самотни жени

В идеалния случай, искате да намерите хоби на интерес, което максимизира шансовете ви да срещнете жена, която споделя общи интереси като вас. Едно от най-добрите места, за това са часовете по салса. Салсата е не само страхотен латино танц, но е и партньорски танц, който включва движение и физическо докосване с жена - всички големи потенциални строители на химия. Обикновено, салса студията предлагат класове, които ви позволяват да танцувате с множество различни жени във всяка една вечер. След урока по салса много студия са домакини и на фрийстайл „салса партита“, което ви дава възможност да покажете новооткритите си умения на дансинга с потенциални самотни жени.

  • Йога клас

Йога е невероятно интересна форма на упражнения и поддържане на форма и здраве, която изглежда привлича красиви жени. Това може да бъде и едно от най-добрите места за среща с жени, защото тези жени споделят общи цели (фитнес и здраве) и не са склонни да ви отхвърлят, тъй като споделяте нещо общо.

  • Друго най-добро място за среща на самотни жени може да бъде клас по изкуство или готвене

Творческите класове работят върху ума, тялото и духа по позитивен начин. Много жени са привлечени от дейности, които разкриват творческата дясна част на мозъка. Присъствието в клас по изкуство ви дава уникален шанс да наблюдавате различни елементи на изкуството, както и може да бъде чудесен старт за разговор с потенциалната жена на мечтите ви!

  • Кафенета / Книжарници

Кафенетата, както и книжарниците, могат да бъдат чудесни места за среща с жени, защото това ви позволява да се срещате с жени в невъзмутима и относително тиха среда. Жените, които посещават кафенета и книжарници, вероятно няма да бъдат парти -типове, но обикновено са по-фокусирани върху кариерата и по-подходящи за дългосрочни връзки. Приближаването до жена в кафене или книжарница без помощта на „течна смелост” може да бъде обезсърчително - но резултатите могат да бъдат ползотворни, ако успеете да преодолеете тревожността си от подхода с жените.

  • Мол

Търговските центрове могат да бъдат едно от най-добрите места за срещи с жени, ако определите времето си за подход правилно. Много молове по своята същност имат много различни бутици. Различните видове стилове, тенденции и облекло могат да бъдат добри начални беседи. Жените абсолютно обичат пазаруването - и гарантирано ще срещнете красива жена в търговски център, ако успеете да се обърнете към нея. Отново, този метод може да обърка нервите на момчета, които не са свикнали да говорят направо на жените през деня, защото не могат да се скриете зад силна музика или "течна смелост", които обикновено се предлагат в бар или клуб.

  • Събития за бързо запознанства

В повечето по-големи градове, се провеждат събития за бързи срещи за мъже и жени от всички възрасти. Бързото запознанство може да бъде чудесен начин за интровертни момчета или за онези момчета, изпитващи много тревожност при приближаване около жените, да се отворят и бързо да имат лесни мини-срещи без натиск, с различни жени по време на тези събития за бързи запознанства. Обикновено при тях - домакинът ще накара всички мъже и жени да говорят помежду си за около 5 минути, преди да преминат към следващия човек. В края на събитието необвързаните имат възможност да обменят телефонни номера, ако се интересуват един от друг. В много случаи, получават незабавна връзка с жени по време на събития за бързи срещи - и това им помогна изключително много. Използвайте тези събития, за да усъвършенствате най-малко уменията си за разговор с жена ...

Най-добрите места за срещи с неженени жени обикновено са места, които включват творческа дейност, която ангажира ума и тялото. Жените търсят мъже, които имат хобита, интереси и цели в живота. Ако нямате никакви хобита, трябва да си направите едно.

Общата предпоставка е да станете по-привлекателен мъж - и един от начините да направите това е да станете по-интересни . Колкото по-добре сте загрижени за актуалните събития, последните модни тенденции, интереси и други хобита - толкова по-високи са шансовете ви, да привлечете жената на мечтите си.