Методът Джелк, известен още под наименованието Челик (jelq), смятан за ” мистично азиатско изкуство” или ”древна арабска традиция”. Независимо от истината, за да има ефект, трябва да се изпълнява правилно.

Чрез Джелк се стимулира притокът на кръв в пениса, опъвайки неговите тъканите.
С времето, тъканите се разширяват и по този начин се увеличи размера на пениса.При правилно изпълнение, това упражнение ще увеличи дължината и дебелината на вашият пенис. Също така, ще подобри кръвообращението и ерекцията.

Как се изпълнява упражнението Джелк?

За да изпълнявате правилно Джелк е необходимо члена да е на 80% в ерекция. Използва се лубрикант (смазка). Той се нанася върху пениса.

Пенисът се захваща в основата с палецът и показалецът на едната ръка (двата пръста оформят знак OK). С плавно движение и с умерен натиск, ръката се предвижва в посока към главата на пениса. След което, движението се повтаря с другата ръка.

Методът Джелк, дава най-добри резултати, когато се изпълнява в комбинация с таблетки за уголемяване на пениса. За уголемяване и най-добър ефект се препоръчва Джелк с Vimax.  Комбинацията има допълващ ефект, който прави увеличаването на размера напълно възможно.

TrafficNews.bg