24-годишният мъж, който прави секс с 15-годишна ученичка в кърджалийски апартамент, е дал обяснение в полицейското управление. Разпитано е и лицето, което е снимало видеото, както и родители на ученици.Няма задържани на този етап, научи TrafficNews.bg.

Клипът е качен първо във Фейсбук от малолетно момче, а после разпространяван чрез телефоните на учениците. След намеса на педагози порното е било свалено от социалната мрежа.

Преди три седмици обаче част от секс приключенията на ученичката отново се появяват в интернет...

Видеото е качено в интернет преди около един месец, въпреки че историята излезе наяве едва преди седмица. На клипа ясно се разпознават деветокласничката от турски произход и нейният сексуален партньор, който според информациите е на 18 години. Порното е заснето на фона на шумна чалга, която дъни в стаята на ученическия купон. Операторът не влиза в кадър, но почти през цялото време говори на двойката.

С.М. и приятелят й по никакъв начин не показват притеснение от чуждото присъствие, дори напротив. Авторът на видеото цинично се обръща към непълнолетното момиче с думите: "Да кажеш на ваш\'те каква си добра, покажи им клипа да видят какво си наследила от тях...". Девойката отвръща със смях.

За целия скандал ТУК

TrafficNews.bg