Има моменти в живота на жената, когато вероятността да ти изневери е по-голяма, пише мен.бг. Запознай се с тях, за да не се запознаеш с някой в гардероба.

1. Кръгла годишнина: 20, 30, 40... по-нататък не смеем да продължим Женските списания ги учат в тези моменти да си правят равносметка. И тя си задава въпроса: “Какво съм постигнала в последните десет години?” Ако отговорът не я удовлетворява, ще търси начини да промени живота си, а това може да включва и нов мъж. Ти: Бъди до нея в тези моменти. Има две нощи в годината, когато задължително трябва да си с твоята дама – рожденият й ден и Нова година. Пропусни едната и си готов за смяна. А, и още нещо. Добре е да си купил подарък.

2. Повишение След като получи това, което иска в работата, тя може да се съсредоточи върху личния си живот. Американско проучване показва, че жените с високи заплати са по-склонни да изневеряват. Не искаме да злобеем и да подмятаме, че те просто си плащат. Просто внимавай, ако тя е по-богата. Ти: Не преставай да я хвалиш. Някои мъже допускат грешката да не отдават достатъчно значение на успехите й в кариерата. Ако празнуваш заедно с нея, тя ще се чувства оценена и няма да търси това внимание другаде. В скорошна анкета 41% от изневерилите жени са го направили със свой колега.

3. Мести се да живее при теб Това сигурно е било нейна идея, но след като живеете заедно, може би е по-трудно да намирате нови теми за разговор. Има опасност тя да реши, че си скучен. Ти: Обръщай й внимание и винаги говори за бъдещето, включвайки и нея.

4. Тя си мисли, че ти изневеряваш Или иначе казано, изневяра за отмъщение. Ти: Тук има два варианта. Ако наистина изневеряваш, значи не се прикриваш много добре (макар че, те винаги надушват тези неща). Ако не си кръшкал, тогава тя е несигурна в твоите чувства или има ниско самочувствие. Затова прави комплименти – искрено и често.

5. Не я задоволяваш Ако не й харесва това, което получава в леглото, ще го потърси другаде. Ти: Старай се повече. Ние можем да помогнем с още малко съвети тук. 6. И без друго мисли да те сменя Когато чувствата не са толкова силни, както преди, тя започва да се оглежда. Въпрос на време е да се появи другият.

Ти: Тя не иска да е с теб? Не можеш да направиш нищо, така че празнувай, свободен човек си!

TrafficNews.bg

Още новини ТУК