Понякога хубавата външност, комплиментите и доброто държание могат да ви заблудят и насреща ви да не стои нова възможност за сериозна връзка, а просто играч, който иска абсолютно неангажиращи отношения с вас. Как да разберете дали това е така?

Предлагаме на вниманието ви класическите мъжки начини да ви вкара в леглото.

Сваля ви звезди
На всяка жена ѝ е пределно ясно, че няма как да бъдат свалени звездите от небето в нейна чест, но ако мъжът до вас непрекъснато ви прави комплименти, то най-вероятно иска да ви вкара в леглото си. В случай че някои елементарни комплименти за външния ви вид, прическата или начина ви на обличане не подействат, може да се прибегне и до истинска лирика, вероятно взаимствана от поетични цитати в социалните мрежи или сълзливи романтични филми.

Опитва се да ви подкупи

Малко са жените, които не се радват на подаръци, и именно на това разчитат мъжете. Подаръците могат да са всякакви в зависимост от бюджета на конкретния мъж - от цветя и лакомства до скъпи бижута или маркови парфюми.

Изтъква се с физиката си
Не всеки мъж има физически дадености или пък поддържа фигурата си, но ако има усещането, че изглежда добре, то той най-вероятно ще направи всичко възможно да излезе на показ - ще е с плътно прилепнала тениска, която да очертава бицепсите и плочките по корема му или пък ще е с впити по него дънки, за да обърнете внимание на добре оформените му задни части и бедра. С подобна мъжка фигура пред себе си много малко жени биха отказали креватна авантюра.

Перчи се с умствените си заложби
Има безброй мъже, които ни превъзхождат по интелект, но не забравяйте, че има и такива, които просто цитират заучени фрази или дори исторически факти с цел да ни впечатлят толкова много, че да изпитате желание да правите секс с тях, считайки ги за гении. Преценете внимателно дали това не е трик да ви вкара в леглото.

Хвали се с финансовите си възможности
Няма да е прекалено пресилено, ако кажем, че има много жени, които буквално се възбуждат от мисълта за секс с богаташ. Историята познава много подобни случаи, включително и този на младата Ана Никол Смит, омъжила се за 89-годишния милиардер Хауърд Маршал. Все пак надали тя се е решила на подобна стъпка заради бурните им сексуални взаимоотношения.

Опитва се да предизвика съжаление
Да, чували сте за майчиния инстинкт. Именно заради него жените сме склонни да проявяваме съжаление към мъже, които по някакъв начин са били онеправдани, животът им е бил тежък и т.н. Не забравяйте обаче, че мъжете не винаги са искрени и често съвсем целенасочено се опитват да предизвикат съжаление като начин да ви вкарат в леглото си.