Какво прави един мъж, когато излезе на бар? Пийва няколко питиета, оглежда жените и започва да работи по първичните си нужди. Търсенето на нова партньорка и плановете за удължаването на рода са само част от природните заложби във всеки мъж.

Мотивът винаги е сексуален и рядко мислим за последствията след него. Те могат да бъдат много от изненада на сутринта до сдобиването с поколение, което може и да не бъде толкова желано. Рядко се замисляме за последствията като: какво правим след като "свършим"? Краят на половия контакт често приключва с "Обещаваш ли да не го качваш в интернет?", но добрият партньор винаги има няколко коза в ръката си, преди да викне таксито.

С тях ще се запознаете в следващите редове. 


Цигарата М-да, вярваме в идеята на вътрешния огън - той трябва да се поддържа. Пушачите знаят, че именно това е първият душевен оргазъм след физически контакт. Модата дойде от французите през 40-те години на миналия век, партньорът винаги запалва цигара, за да успокои ритъма на сърцето, докато избраната мърка тихо и се наслаждава на затихващите мускулни трепети. Подобни сцени се случват все по-рядко, защото жените не търпят пепелника в леглото, а и забелязваме тенденцията на намаляващите пушачи, поне в компанията. Пушенето може да се случи и на балкона, но се надяваме, че съседите ще бъдат добри и ще хвърлят една кърпа на изпънатата точилка. 

Гушкане Най-големият враг на жената е депресията, тя често става жертва на скрупули, след като две вечери по ред прави секс с непознати от бара. Живеем в 21-ви век и знаем, че дори и те си споделят сексуалните завоевания в края на седмицата. Добрият партньор е длъжен да погушка избраната, за да покаже, че в нея не вижда просто дълги крака и перфектно уформено дупе, защото вижда дълги крака, перфектно дупе, големи цици и съвършено тяло... с душа. Гушкането е нещо като малка награда и облекчение за зачервеното напляскано дупе - жената трябва да се уважава! 


Закуска Добре, жената може да получи най-доброто от теб (писали сме за продукта на мъжкия оргазъм), но партньорът все още ще има нужда от набавянето на енергия. Няма нищо по-хубаво от храна след секс, тя ще възвърне силите и ще помогне за по-бързото възстановяване. Достатъчни са само 20 минути, за да се повтори основното занимание. Сексолозите препоръчват плодове, а ние се надяваме, че ще избегнеш мазните храни - никой не обича да се целува с тутманик. 

Напускаш местопрестъплението Ако няма други уговорки и не си поканен за преспиване, обуй гащите, сложи тениската и пожелай приятна вечер на своята избраница. Можеш да й помогнеш да оправи леглото и след това да се прибереш у дома. Някои хора просто не се чувстват комфортно в чуждо легло или на чуждо място, ние обичаме да знаем, че имаме здрав стомах и често използваме най-шумния тест в банята - акустиката дава най-добри резултати. Не всеки е почитател на гушкане или присъствието на чужд човек в леглото. 


Душ за двама Човешкото тяло е жертва на всяка козметична компания още от сътворението на човека. Партньорките се привличат от аромата на феромони, но сме забелязали, че всичко е в умерени количества, в противен случай щяхме да бъдем участници от масова оргия в метрото. С повишаването на температурата, двата пола често отделят аромати, които биха развалили удоволствието - физиология е и няма нищо срамно. Банята зове всеки миризливец, който смята, че козметичните продукти не могат да помогнат. Истинският мъж държи сапуна здраво и използва ръцете си за обиколка върху женското тяло.Няколко търкания от тип "Тяло в тяло" води до най-сладката сметка за топла вода. Забелязали сме, че морските сирени се възбудат още повече, когато изпитат първите топли вълни върху тялото си, а това не е гледка за изпускане.

 Бира Защо не? Тя ще освежи и ще развърже езиците (в буквален и преносен смисъл). Разговорите след секс могат да бъдат много трудни, след като се познавате от няколко часа. Бирата е хранителна, социална и студена - все още смятаме, че жените с бира са секси, а жените с бира и без дрехи са... 

Повторението е злато Не искаме да ни разбираш погрешно, но смятаме, че вторият опит е много по-важен от първия. Това правило може да се забележи навсякъде от спорта до науката - Томас Едисън знае най-добре. Сексът с нова партньорка никога не свършва само с един път. Истината е, че в повечето случаи се използва правилото на олимпийските игри - три опита и записването на най-добър. Тук е редно да кажем, че еякулацията не може да се случва толкова често, колкото една жена може да свърши. Най-често съотношението е 3:1 в полза на жените, в противен случай щяхме да носим милиони на компаниите за контрацептиви.

TrafficNews.bg

Още новини ТУК