Според изследване, проведено от руски учени, професията може много сериозно да повлияе на интимния живот на мъжете. Интересното проучване стига и до извода, че задоволството от професията води и до така да се каже, високи резултати в секса.

За всичко друго бихме се сетили, но не и че мъжът може да бъде добър в леглото, ако е доволен от това с което се занимава. Ето и какво можем да очакваме според руското изследване от мъжете, изпълняващи следните професии:

 Учители и военни – тези мъже на работните си места са лидери, но не винаги е така и семейството. При голяма част от тях у дома имат проблеми, които в последствие се пренася и в леглото.

Адвокати и медицински работници – мъжете упражняващи и двата типа професии обикновено са изключително внимателни, при това не само на работното си място, а и в интимните отношения. Много рядко са директни с жена, защото изпитват ужасен страх от отхвърляне.

Журналисти, интелектуалци и актьори – и за три вида занимание едно нещо е на водеща позиция – комуникацията. Доста са себични и много обичат някой да им се възхищава и да ги ласкае. Това се отнася не само за професионалния им живот, а и за личния. В интимната сфера често преувеличават – не само за броя на партньорките, а и за самите постижения в леглото. Като цяло много обичат нестандартните и нови неща.

Политици – властта опиянява и това не е просто фраза. Мъжете с тези професии искат да имат много партньорки, да се докажат, да изтъкнат себе си. За съжаление според изследването, голямото им желание за секс, на практика трае не особено дълго.

 Учени – изследването показва, че мъжете, които се занимават с математика и физика имат известни проблеми в интимните си отношения. Причината е най-вече в това, че са доста необщителни и затворени в себе си. И тъй като са свикнали да изучават, отношението им към секса е същото – целта не е удоволствие, а опознаване на процеса. За тях по-добра компания са не интимните ласки между двама, а интелектуалните такива.

Началници в различни области – руснаците са открили, че над 13 % от жените подложили се на изследването предпочитат мъжете до тях да заемат някакви ръководни позиции. Жените смятат, че такива мъже ще са по-решителни и по-лесно ще вземат адекватни мерки за различни ситуации.

До тук добре, но се оказва, че именно онези мъже с ръководни позиции най-често имат интимни проблеми. Причината е в това, че в професионалната си сфера имат твърде много стресови ситуации. освен това според учените, мъжете – шефове, най-често в леглото обичат да бъдат подчинени.

 

Източник: Ezine.bg